CINE SUNTEM

Marca inregistrata in Romania, detine o tehnologie de ultima ora si o echipa de profesionisti care pot transforma imaginatia si visele in realitate.
Surprizele dulci Photocake au adus o noutate in piesajul clasicelor torturi, promovand pentru prima data in Romania (acum mai bine de 21 ani) torturile Photo si cele Figurina. Astfel, banalul tort servit la o petrecere devine o adevarata ... OPERA DE ARTA.

TRECUTUL NOSTRU

Cofetaria Photo Cake  a luat nastere in anul 1999, asadar este o marca de renume ce a introdus o gama inovativa in Romania. Axati doar pe torturi pentru orice fel de evenimente. Photo Cake a adus cofetaria la rang de opera de arta in designul torturilor. In functie de evenimentul dorit, echipa Photo Cake va crea un tort inedit conform tematicii alese de dumneavoastra.

Pasiunea, talentul si seriozitatea sunt bazele conceptului PhotoCake. Faptul ca suntem meticulosi, extrem de atenti la detalii si cu o exigenta bine cunoscuta de catre clientii nostri, maiestria in arta decorativa a torturilor pe care le cream cu drag ne defineste.

PhotoCake a participat la peste 30 000 de evenimente  ale unor companii de renume precum: BRD, Coca Cola Romania, JTI Romania, Microsoft, Intel, British American Tobacco, Malev, Global Bussines Travel, Ursus, publicatii: Pro Sport, Ziua, dar si anumite posturi de televiziune din Romania,persoane publice si multe altele.

Desi PhotoCake este pe piata de 24 de ani, echipa este una tanara, deschisa noului si provocarilor date de cerintele dumneavoastra, suntem dispusi la noile tendinte in materie de cofetarie contemporana, de orice dimensiuni si designuri care mai de care sofisticate sau pur si simplu haioase.

Photo Cake nu pune accentul doar pe aspectul torturilor ci si pe gustul acestora, atat prin preferintele dumneavoastra vis-a-vis de design, arome, dincolo de torturile clasice pe care le-ati mai intalnit pana acum.

Sfera imaginatiei este de-a dreptul uluitoare atunci cand vine vorba de echipa profesionista PhotoCake, atat prin fotografii alese dupa placul clientilor, chiar si imagini prelucrate sau trucaje in functie de eventimentul si tematica dorita. Aceasta cofetarie nu este una banala ci plina de idei deosebit de unice, alcatuind in acest fel adevarate opere delicioase de arta.

Marca inregistrata PhotoCake se remarca prin abundenta clientilor ce aleg sa opteze pentru aceste surprinderi armonioase, indulcite cu imaginatia nemarginita a intregii echipe. Prin urmare, intra in sfera noilor tendinte in materie de cofetarie contemporana alegand PHOTO CAKE!

Serviciile oferite de PhotoCake sunt de neintrecut atat prin produsul finit cat si prin abundenta de profesionalism cu care tratam fiecare client ce paseste pragul cofetariei noastre. Pentru ocazii speciale din viata dumneavoastra puteti alege sa va surprindeti invitatii cu una sau mai multe dintre creatiile noastre incomparabile, inconfundabile, si totodata inegalabile!

Firma asigura: consiliere in functie de numarul de participanti la diferite evenimente, ofera degustarea acestor piese de rezistenta ce vor capta toata atentia invitatilor dumneavoastra, fiind punctul culminant al petrecerii, dar si multa daruire in ceea ce doriti sa alegeti pentru diverse evenimente si in depasirea asteptarilor dumneavoastra.

Simbolul oricarui eveniment il reprezinta tortul Photo Cake!